Isoproc

   
Naam bedrijf Isoproc cvba
Adres

Boterstraat 23a
2811 Hombeek (Mechelen)

Telefoon 015/62 39 35
E-mailadres info@isoproc.be
Website www.isoproc.be
   
Producten en diensten  
   
Producten

Luchtdichting, wind-, regen- en waterdichting, en isolatie van schrijnwerk, muren en daken (pro clima & blaugelb Triotherm+)

Sector Vakhandel - Aannemers - Architecten / Particuliere woningbouw, kantoor- en utiliteitsbouw

Verwerkt systeem pro clima afdichting: kleefbanden, in- en overpleisterbare aansluitbanden, lijmen, membranen en toebehoren // blaugelb Triotherm+: uniek voorwandmontagesysteem voor schrijnwerk.

Speciale ervaring Als gepassioneerd familiebedrijf en pionier in duurzaam bouwen zet ISOPROC naast de productie/import van materialen ook stevig in op:

■ technische helpdesk: onze specialisten helpen snel, eenvoudig en competent. Zij zorgen voor oplossingen voor de zuinige, betrouwbare en gezonde uitvoering van uw constructie.

■ opleidingen en workshops: theoretisch, praktisch, met talrijke nieuwigheden en gedetailleerde achtergrondinformatie.

■ metingen: ISOPROC is ook erkend uitvoerder voor BlowerDoor luchtdichtheidstesten

Bijzonderheid

■ pro clima: 100 jaar kleefkracht voor TESCON VANA, UNI TAPE, TESCON N°1 / CONTEGA PV goedgekeurd voor inpleistering door Knauf / binnen- en buitengebruik met dezelfde tapes / EXTOSEAL als vervanger voor EPDM slabben / intelligente (vochtvariabele) tapes en membranen / 10 jaar systeemgarantie

■ blaugelb Triotherm+: voor plaatsing ramen en deuren in het midden van de isolatielaag, waarbij het schrijnwerk meteen geïsoleerd, afgedicht en koudebrugvrij is ingebouwd. Brengt mechanische krachten ook op een betrouwbare manier over naar het dragende deel van de muur. Gecertificeerd PassiveHouse Systeem.

■ ISOPROC: partner (ambassadeur) van VIBE, medebestuurder van Cluster Ecoconstruction, stemgerechtigd lid van Pixii en Plateforme Maison Passive, Energy Saving Pioneer (Bond Beter Leefmilieu)

Omzet  

Indeling volgens bedrijfsgrootte

categorie
A
B
C
D
E
F
G
jaaromzet > miljoen €
 
1
2
5
7
9
11

 

 

Terug naar Partneroverzicht