FAC-Kwaliteitshandboek - editie 2020

 

Kwaliteitseisen en Adviezen

In januari 2020 verscheen de vierde herziene editie van het FAC Kwaliteitshandboek met kwaliteitseisen en adviezen, een echt referentiewerk voor al wie voor topkwaliteit gaat in de aluminiumsector. Het boek is geschreven door experts in elk deelgebied zoals glasproducenten, profielleveranciers, certificatie-instellingen, aluminium constructeurs en kenniscentra. Het richt zich tot de verschillende actoren in de bouwsector zoals architecten, aannemers, bouwheren, toeleveranciers, openbare instellingen, die dagelijks geconfronteerd worden met kwaliteitsaspecten. Het Kwaliteitshandboek is een boek dat permanent wordt aangepast aan de eisen van de markt en vormt de basis van het FAC-keurmerk. Er is een Franse versie voorzien in de loop van 2021. 

Wat vinden collega's uit de sector ervan ? 

“Eén van de grote problemen in de bouwsector is het grote aantal normen en richtlijnen waarmee rekening worden moet gehouden. Dit geldt voor beton, staal, grondmechanica, buitenschrijnwerk, … Het voordeel van een handboek als dit is dat je zeer snel weet welke normen van toepassing zijn en je ineens ook een samenvatting hebt van de belangrijkste voorschriften uit die normen. Ik kan best geloven dat het een ganse klus is geweest om al die input te verwerken,
maar het resultaat mag er dan ook zijn.”
 
“Hartstikke bedankt voor dit buitengewoon mooie boek. Knap stukje werk wat jullie geleverd hebben. Chapeau het ziet er zeer keurig en professioneel uit. Aanwinst voor de groep !​”

 

Boeken bestellen?

Wenst u de printversie te bestellen? Stuur dan een mail met uw contactgegevens aan info@fac-belgium.eu of via het contactformulier (met vermelding naam-bedrijf-functie-email en btw-nummer voor bestelling van gedrukte boeken)

€20 voor FAC-leden en -partners
€40 voor niet-leden
(excl. btw en verzending)

De digitale versie in pdf is vrij beschikbaar via deze link.