FAC-Kwaliteitshandboek 

 

Kwaliteitseisen en Adviezen

Het FAC-Kwaliteitshandboek is een referentiewerk met kwaliteitseisen en adviezen voor al wie voor topkwaliteit gaat in de aluminium schrijnwerk- en gevelbouwsector.

Het boek is geschreven door aluminium constructeurs, en experts in kenniscentra, certificatie-instellingen, en uit diverse deelgebieden zoals glasproducenten en profielleveranciers.

Het boek richt zich tot de verschillende actoren in de bouwsector zoals architecten, aannemers, bouwheren, toeleveranciers, openbare instellingen, die dagelijks geconfronteerd worden met kwaliteitsaspecten.

Het handboek wordt permanent aangepast aan de eisen van de markt en vormt de basis van het FAC-keurmerk.

Het boek is beschikbaar in het Nederlands (2020, vierde herziene editie) en in het Frans (2021, eerste editie). De digitale versies in pdf zijn vrij beschikbaar via volgende links: NL - FR

Printversies kunnen via e-mail of onderstaand formulier worden besteld. 

 

 

Wat vinden collega's uit de sector van het boek? 

“Eén van de grote problemen in de bouwsector is het grote aantal normen en richtlijnen waarmee rekening worden moet gehouden. Dit geldt voor beton, staal, grondmechanica, buitenschrijnwerk, … Het voordeel van een handboek als dit is dat je zeer snel weet welke normen van toepassing zijn en je ineens ook een samenvatting hebt van de belangrijkste voorschriften uit die normen. Ik kan best geloven dat het een ganse klus is geweest om al die input te verwerken,
maar het resultaat mag er dan ook zijn.”
 
“Hartstikke bedankt voor dit buitengewoon mooie boek. Knap stukje werk wat jullie geleverd hebben. Chapeau het ziet er zeer keurig en professioneel uit. Aanwinst voor de groep !​”

 

Boeken bestellen?

Wenst u de printversie te bestellen? Stuur dan een mail met uw contactgegevens aan info@fac-belgium.eu of via het contactformulier (met vermelding naam-bedrijf-functie-email en btw-nummer voor bestelling van gedrukte boeken)

€20 voor FAC-leden en -partners
€40 voor niet-leden
(excl. btw en verzending)