Jaarlijkse ALV en Partner Meeting

Datum: 6 oktober 2020 14:00:00

Op 6 oktober 2020,

in De Bosuil, Oude Bosuilbaan 54a, 2100 Deurne.

Algemene ledenvergadering

(voor FAC-leden op uitnodiging, 1 persoon per bedrijf)

Jaarlijks wisselen de FAC-leden op de Algemene Ledenvergadering ideeën uit i.v.m. de toekomst van de sector, aandachtspunten, nodige acties vanuit FAC, enz. 

Partner meeting

(voor FAC-leden en -partners op uitnodiging, max. 2 personen per bedrijf)

Hoogstaand netwerkevent met inspirerende keynotes van CEO’s, economen en andere experten die hun toekomstvisie voor managers in de sector toelichten.

Programma

14u00: Onthaal van de FAC-leden

14u15: Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (enkel FAC-leden)

15u30: Verwelkoming van FAC-partners, docenten en andere aanwezigen

16u00:  Presentaties

  • FAC highlights en topics, door het FAC bestuur;
  • Keynote spreker Pieter Boussemaere;
  • Keynote sprekers Blonde and Brunette;
  • Vragen en slotwoord.

18u00: 3-gangen diner.

Pieter Boussemaere is auteur en docent klimaat & wereldgeschiedenis aan de Vives Hogeschool in Brugge. Hij is al jaren een veelgevraagd spreker en fungeert geregeld als adviseur (o.m. voor Europese Commissie & Vlaamse Overheid omtrent klimaateducatie). In 2018 verscheen zijn recentste boek Tien klimaatacties die werken (Standaard Uitgeverij, 2018). Daarin vertrekt hij van de naakte feiten. Vrij van ideologisch of politiek getouwtrek biedt hij tien individuele acties die wetenschappelijk onderbouwd zijn en echt werken.

Blonde and Brunette.

Coaching, therapie, workshops, lezingen, bemiddeling, individuele en groepstrajecten voor elke particulier of team, stressmanagement & ondersteunende HR consultancy en zoveel meer voor alle (FE)MALES van Vlaanderen. Onze missie is vrouwen (en mannen) in hun eigen kracht zetten, communicatie tussen mannen en vrouwen verbeteren, stressmanagement bij particulieren en werknemers en vooral zorgen dat er weer meer evenwicht komt tussen de vrouwelijke en mannelijke energie, of dit nu op de werkvloer is of in de privésfeer! 

An De Hoon is psycho-energetische en gecertificeerde stresscoach. Zij heeft een eigen praktijk in Antwerpen en is daarnaast ervaren trainer en business consulent. 

Isabelle Joséphine Carlens is Klinisch en arbeidspsycholoog. Zij heeft een privé praktijk in het Antwerpse, is freelance HR expert inzake stressmanagement en conflicthantering en is gecertificeerde trainer

Corona

Het is een uitzonderlijk jaar waarbij Corona veel zaken moeilijker gemaakt heeft. Voorzichtigheid is geboden, echter we voelen ook aan dat velen de nood voelen om terug samen te komen.

Met FAC doen we er alles aan om het event veilig te laten verlopen: we beperken het aantal deelnemers en we volgen de op dit moment geldende regels.

Echter, elke deelnemer heeft ook een verantwoordelijkheid: respecteer de regels wat de mondmaskers betreft, hou afstand, was en ontsmet regelmatig de handen en vooral: indien u zich ziek voelt of symptomen vertoont, gelieve niet te komen. Dank bij voorbaat.