Bedrijfsbezoek LVD, Gullegem

Datum: 10 mei 2019 12:30:00


Adres:

LVD XP Center, Hondschotestraat 112, 8560 Gullegem  -  www.lvdgroup.com

 

Programma:

12.30 uur: ontvangst en lunch

13.30 uur: bedrijfspresentatie

14.00 uur: bedrijfsbezoek

16.00 uur: netwerkmoment

16.30 uur: einde bezoek

 

OVER LVD

Wat doet LVD?

De LVD Group is een toonaangevend producent van plaatbewerkingsmachines; lasersnijsystemen, ponsmachines, afkantpersen, scharen en automatiseringssystemen, geïntegreerd met en ondersteund door de CADMAN® software suite. De producten en technologie van LVD voldoen aan Industrie 4.0 en maken intelligent produceren mogelijk.

De LVD machines bewerken dikke en dunne platen van 0,5 mm tot 60 mm en met lengtes van een paar cm tot 20 meter lang.

De klanten van LVD zijn voornamelijk toeleveranciers en OEM’s  in diverse sectoren die een hele reeks afgewerkte producten maken zoals dampkappen, lichtmasten laadkleppen, airco-units, maaidorsers, industriële wasmachines, bus- en truckonderdelen, condensatieketels, liften, yellow goods, …

 

Wat differentieert LVD?

  • Toptechnologie: een hoogwaardig productportfolio waarbij de nadruk ligt op innovatieve, gebruiksvriendelijke machines en software en mogelijke uitbreiding met robots en automatisering voor verdere verhoging van de productiviteit.
  • Efficiënte teams: om hoogstaande producten te maken, kan LVD rekenen op ervaren, gespecialiseerde medewerkers en investeert het bedrijf in opleiding en on-the-job training.
  • Wendbaarheid: in een evoluerende markt is het belangrijk om wendbaar te zijn. ‘Big enough to cope – but still small enough to care' is één van de sterke punten. Als familiebedrijf kan LVD veel in huis ontwikkelen en zich snel aanpassen aan de vraag van de markt. 

 

Wie is LVD?

LVD werd in 1952 in Gullegem opgericht door Jacques Lefebvre, Marc Vanneste en Robert Dewulf. Van een bescheiden fabrikant van dieptrekpersen en afkantpersen, is LVD uitgegroeid tot een technologische leider op het gebied van plaatbewerking. LVD is vandaag actief in 45 landen met productievestigingen in België, de VS, Slovakije en China.

Bij LVD wordt gedacht op lange termijn en ligt de focus op innovatie. Innovatie is merkbaar op alle niveaus: in de organisatie van het werk, de ontwikkeling van de producten en hoe de producten op de markt gebracht worden.

Met de vindingrijkheid van LVD en de flexibiliteit als familiebedrijf is het eindresultaat een technologisch hoogstaand productportfolio.

 

Inschrijven

Deze bedrijfssessie maakt deel uit van het FAC Lidmaatschap en is (gratis) voorbehouden voor de leden en partners, met een maximum van 50 personen. 

Inschrijven is mogelijk tot 6 mei.

Zoals voor alle bedrijfsbezoeken van FAC staat het de uitnodigende firma vrij om eventueel bezwaar in te dienen tegen de aanwezigheid van bepaalde personen of bedrijven. Wij doen het nodige om de betrokkenen daarvan in te lichten.

 
Aanmelden voor dit evenement