Architecturale uitstap gevelprojecten in Luxemburg

Datum: 24 aug 2018 00:00 tot 23:59

Net zoals de vorige jaren steken we met FAC de grens over. Ditmaal voor een architecturale uitstap langs gevelprojecten in en rond Luxemburg. Hier enkele sfeerbeelden van onze uitstappen naar Parijs in 2016 en Rotterdam in 2017.

 

Het programma:

Vrijdag 24 augustus:

  • Verwelkoming om 9u te Guardian & bezoek productie: coating van glas;
  • Bezoek aan de site Belval met verschillende bijzondere projecten (Maison du Livre, Maison du Savoir);
  • Broodjeslunch;
  • Luxemburg stad: bezoeken van verschillende projecten in afgewerkte fase en werffase in de omgeving Cloche d'Or en omgeving Kirchberg;
  • Diner en overnachting in Sofitel Le Grand Ducal.

Zaterdag 25 augustus:

  • Bezoek aan Luxlab, het nieuwe labo van Kyotec, met proeven qua windbelasting, dynamische testen, trekbanken, testen van beslag en in de toekomst zelfs een akoestisch lab; 
  • Einde voorzien rond 11u. 

  

 

Kostprijs en inschrijven: (volzet)

Deze activiteit is enkel voor FAC-leden en -partners.

Inschrijven kan via de onderstaande link. De kostprijs bedraagt 50 euro per persoon. Hierin is inbegrepen: de verschillende bezoeken, het vervoer tussen de verschillende locaties, de broodjeslunch en een diner met 3-gangenmenu inclusief drank tijdens de maaltijd.

De deelnemers betalen zelf de overnachting aan het voordeeltarief van 120 euro voor een single kamer en 140 euro voor een 2-persoonskamer voor de overnachting inclusief ontbijt. 

De uitstap begint en eindigt te Luxguard/Guardian Luxemburg waar de deelnemers op eigen kracht heengaan.

Wat de rondleiding te Guardian betreft, is het gastbedrijf vrij om personen of bedrijven toegang te weigeren voor de rondleiding en/of de presentatie. Wij brengen de betreffende deelnemers hiervan op voorhand op de hoogte.

Opgelet: deze activiteit is volzet.

Bij annulatie voor 9 augustus wordt 50 euro aangerekend. Bij annulatie na 9 augustus zal 120 euro worden gefactureerd voor de kamer. Een vervangende deelnemer is wel mogelijk.

 

Overeenkomstig onze Privacyverklaring kan het zijn dat er foto's genomen worden gedurende activiteiten van FAC. Deze kunnen worden gebruikt als sfeerbeelden bij een beeldverslag op de website van FAC, in de FAC-nieuwsbrief of op sociale media (bv. LinkedIN).